HI-TEA TERAKHIRKU DI SMK CYBERJAYA

Tanggal 15 Nov 2015 yang lalu, Annual Hi-Tea SMKC telah dijalankan di Cyberview Lodge & Spa. Sedih sebenarnya sebab inilah kali terakhir aku dapat bersuka ria dengan teman seperjuangan SMKC ini... 8 tahun, bukan satu tempoh masa yang singkat. Banyak sungguh suka dan duka sepanjang bergelar guru di sini.. Pelbagai kejayaan dalam akademik dan kokurikulum sekolah yang sempat aku sumbangkan sebagai seorang guru di sekolah yang terbaik ini.
Warga gurunya begitu baik, saling memahami, bekerjasama dalam setiap pekerjaan. pelajar-pelajarnya secara keseluruhan merupakan pelajar yang sangat baik. Hormat guru, rajin... Rindunya...
Jom layan gambar kami di majlis ini.


Meja kumpulan kami paling havoc.  Semua kepala gila-gila... Rindunya Kak Yani, kak Salmy, Kak Zah, Fariza, Kak Fizah, Kak Fazidah dll.... Tq Maria Tunku Sabri atas kesudian menghadiri majlis kami yang tak seberapa ini. Seronok dengar celoteh beliau. Kami berkongsi minat yang sama iaitu, "Pantang Dapat Mikrofon"

Kakakku yang cantik, kak Nurul... tq and sorry for everything. Gonna miss all the sweet memories.........
Mengabadikan kenangan terakhir bersama rakan yang sungguh baik hati.... Kak Elil, Kak Laila, Kak Roziana, Kak Jaliah, Kak Nora, Aiza, Kak Roslinda, Elizabeth.. dan rakan lain yang tak berkesempatan ini bergambar.... Saya pasti merindui kalian... Pasti!
Antara hadiah perpisahan yang saya terima pada hari itu... Terima kasih sahabat semua....

Comments

  1. Salams kenal cikgu, nama cikgu sentiasa disebut-sebut oleh Allysha sehingga kini :) Terima kasih kerana pernah mengajar dan menjiwai /memahami karektor anak-anak yg baru membesar:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... Alhamdulillah, syukur pada Allah. rindu diorang juga. Sampaikan salam kasih saya pada Allysha

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

AIDILFITRI 2013

HARI GRADUASI TINGKATAN 5 DAN 6 ATAS 2015